Втора научна конференция „Генетика в клиничната практика“

Registrations have closed.

Втора научна конференция „Генетика в клиничната практика“

62 62 човек/а видяха това събитие

По инициатива на Фондация „Знанието дарява живот“ в периода 2–5 юни 2022 г., в х-л Белвил, к.к. Дюни, ще се проведе Втора научна конференция „Генетика в клиничната практика“.

Целта на конференцията е популяризиране на най-новите научни открития в областта на клиничната генетика и геномика и приложението им в ежедневната практика на различните медицински специалности. Научния форум е фокусиран върху най-новите открития в етиологията и патогенезата на генетичните нарушения, най-новите разработки в генетичните тестове и скрининг, ролята на лабораторията в диагностиката на генетичните заболявания, лечението на генетичните заболявания при деца и възрастни.

Научната програма на „Генетика в клиничната практика“, включва пленарни лекции, научни сесии, диагностични дилеми, сателитни симпозиуми и училище по клинична генетика.

Конференцията е насочена към специалисти по генетика, педиатри, специализанти и докторанти по генетика, педиатри, специализанти и докторанти по педиатрия и общопрактикуващи лекари.

Очакваме във форума да вземат участие над 200 медицински специалисти.

 

Дата и час

02-06-2022 до
05-06-2022
 

Местоположение

 

Категория