Списание Практическа педиатрия отпразнува своя 20-ти рожден ден
02 октомври 2018

Скъпи колеги, партньори и приятели, списание „Практическа педиатрия“, което всички вие познавате добре, преди броени дни отбеляза своя 20-ти рожден ден. Официалното честване на юбилея бе по време на най-големия и значим педиатричен форум у нас – 14-тия Национален конгрес по педиатрия, който се проведе в хотел „Рила“, Боровец, в периода 27-30 септември 2018 г.  

През четирите дни на Конгреса всички присъстващи на Форума, приблизително 700 участника, посетиха нашия щанд, за да ни поздравят, за да си поговорим, за да се почерпим и позабавляваме заедно. И както подобава на всеки рожден ден, бяхме подготвили редица изненади за нашите гости. В знак на благодарност за дългогодишната ни съвместна работа със специалистите по детско здраве и нашите партньори подарихме персонален подарък на всеки един от тях – дизайнерски календар за бюро, в който илюстрацията към всеки месец е придружена от мотивираща мисъл, свързана с професията на педиатъра. Освен това всички можеха да се снимат и да получат веднага своята снимка за спомен. Разбира се, имаше и почерпка – шоколадови бонбони... А ние, екипът на сп.„Практическа педиатрия“, получихме толкова много чудесни пожелания, искрени усмивки, зареждащо настроение...

Благодарим ви! 

Също така благодарим и на всички наши партньори, които направиха празника на „Практическа педиатрия“ възможен и вълнуващ:  

Friso, Boiron, Osmoforce kids, WaterWipes, Colief, Relaxit, Bronchostop, ГлаксоСмитКлайн, Nestle и Photopavilion.