09
май

Други
XVIII Международен конгрес по медицински науки за студенти и млади лекари
София

Международният конгрес по медицински науки за студенти и млади лекари ще се състои за 18-та поредна година в Медицински Университет – София! Четиридневното събитие ще се проведе между 9.05. и 12.05. и ще събере над 500 млади медици от целия свят в София. Събитието е подходящо за студенти от всички курсове.

По време на конгреса студентите ще имат възможност да посетят цели три практически уъркшопа – от това да наблюдават иновативна операция на живо, през хирургическо шиене до разчитане на ЕКГ. 

Сърцето на конгреса са вдъхновяващите лекции на световно признати лекари и и учени, които идват в столицата специално за събитието. До момента студентската конференция е уважена от лектори от редица университети  – Оксфорд, Кеймбридж, Каролинска Институт и др. 

Регистрацията вече е отворена като студентите имат право да участват като пасивни или активни участници. Активните имат право да представят своя научна разработка или клиничен случай под формата на постерна или орална презентация. Те ще се състезават и за голямата награда от 500€! 

Пълна информация ще откриете на:

http://amsb-sofia.org/student-congress/