06
ноември

Конференция
Конференция по имунология
онлайн и хотел Хилтън, София

Уважаеми колеги,

От името на Организационния комитет, бихме искали да ви информираме, че Юбилейната Национална конференция "15 години БАКИ" е предвидена да се проведе на 6 и 7 ноември, 2020 г. при стриктно спазване на противоепидемиологичните мерки. 

Поради удължаването на срока на извънредната епидемиологична обстановка и повишаване на случаите с коронавирус през последната седмица решението към този момент е следното:
Смесен формат на провеждане - присъствено в зала с лимитиран брой участници и ОНЛАЙН с живо излъчване от конферентна зала „Мусала“ на хотел Hilton, София.

Програмата на конференцията е готова и скоро ще бъде качена на сайта на БАКИ. Постерите ще бъдат представени в електронен вариант, като инструкции за техния формат и провеждане на постерната сесия ще бъдат публикувани на сайта на БАКИ. Регистрационните форми също се бъдат публикувани на сайта.
Въпреки трудностите и кризата, в която се намираме, Организационният комитет искрено вярва, че ще бъдем заедно и ще успеем да отпразнуваме 15-тия юбилей на БАКИ със споделяне и по-широко разпространение на най-новите постижения на българските имунолози.

Проф. д-р Е.Наумова
Председател на Организационния комитет


Следете сайта на БАКИ за актуална информация:
https://www.aci-bg.org/

За въпроси и допълнителна информация:

Фортуна 7 – Технически организатор Конференция
Лице за контакт:
Иван Белчев
E-mail: info@fortuna7.bg

Организационен комитет
Лице за контакт:
Даниела Маринова -
E-mail: bacimmunology@gmail.com