Четвърта научна конференция „Генетика в клиничната практика“

Четвърта научна конференция „Генетика в клиничната практика“

Четвърта научна конференция „Генетика в клиничната практика“

87 87 човек/а видяха това събитие

По инициатива на Фондация „Знанието дарява живот“ в периода 06–09 юни 2024 г., в х-л Белвил, к.к. Дюни, ще се проведе Четвърта научна конференция „Генетика в клиничната практика“.

Целта на конференцията е популяризиране на най-новите научни открития в областта на клиничната генетика и геномика и приложението им в ежедневната практика на различните медицински специалности. Научният форум е фокусиран върху най-новите открития в етиологията и патогенезата на генетичните нарушения, най-новите разработки в генетичните тестове и скрининг, ролята на лабораторията в диагностиката на генетичните заболявания, лечението на генетичните заболявания при деца и възрастни.

Конференцията е насочена към специалисти по генетика, педиатри, специализанти и докторанти по генетика, педиатри, специализанти и докторанти по педиатрия, специалисти по здравни грижи и общопрактикуващи лекари.

НАУЧЕН КОМИТЕТ
Председател
проф. Даниела Авджиева-Тзавелла

 

ОРГАНИЗАЦИОНЕН КОМИТЕТ
Председател
д-р Геновева Тачева

За да се регистрирате за това събитие, посетете следния адрес: https://medicongroup.eu/събитие/четвърта-научна-конференция-генетик/ →

 

Дата и час

06-06-2024 до
09-06-2024
 

Крайна дата за регистрация

06-06-2024
 

Местоположение

 

Категория