Летен стаж за бъдещи медици в детски ясли и градини

За трета поредна година Община Бургас дава възможности на студентите по медицина и здравни грижи за стаж през лятото в детски ясли и градини. Целта е бъдещите медицински специалисти да се запознаят с организацията и осигуряването на здравното обслужване в детските заведения.

От стажантската програма могат да се възползват всички студенти от специалностите „Лекар“, „Лекарски асистент“ и „Медицинска сестра“. Стажът ще бъде за срок не по-малък от един месец, а възнаграждението на стажуващите ще бъде в размер на 90% от основното месечно възнаграждение на медицински специалист в „Детско и училищно здравеопазване“.

За повече информация желаещите могат да се свържат с Мария Динкова – старши експерт „Здравеопазване“ в отдел „Здравеопазване и социални дейности“ на Община Бургас, на тел.: 056 860 920 или имейл: m.dinkova@burgas.bg, както и с Даниел Борисов – главен юрисконсулт в общинска дирекция „Демографски политики, мониторинг и координация“, на тел.: 056 842 076 или на имейл: d.borisov@burgas.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *